3 spôsoby, ako získať Apple ID

Obsah:

3 spôsoby, ako získať Apple ID
3 spôsoby, ako získať Apple ID

Video: 3 spôsoby, ako získať Apple ID

Video: 3 spôsoby, ako získať Apple ID
Video: Akon - Smack That (Official Music Video) ft. Eminem 2024, Apríl
Anonim

Apple ID sa používa na získanie prístupu k takmer všetkým produktom a službám Apple. Potrebujete ho na nákupy v iTunes a App Store a vaše Apple ID vám umožní prístup k službám iCloud a zálohovaniu pre vaše zariadenie iDevice. Vytvorenie účtu Apple ID trvá niekoľko minút a je úplne zadarmo. Podľa tohto sprievodcu sa dozviete, ako na to.

Kroky

Metóda 1 z 3: Používanie webovej stránky

Získať Apple ID Krok 1
Získať Apple ID Krok 1

Krok 1. Prejdite na stránku vytvorenia Apple ID

Vytvorenie účtu Apple ID je bezplatné.

Získajte Apple ID, krok 2
Získajte Apple ID, krok 2

Krok 2. Zadajte svoju primárnu e -mailovú adresu

Na vytvorenie účtu Apple ID budete musieť zadať platnú e -mailovú adresu. Ten bude použitý ako kontaktný e -mail a stane sa aj vašim Apple ID. Keď sa prihlásite do služby, ktorá vyžaduje Apple ID, zadáte túto e -mailovú adresu a heslo, ktoré si vytvoríte.

Získať Apple ID Krok 3
Získať Apple ID Krok 3

Krok 3. Vytvorte silné heslo

Na vašom Apple ID budú uložené vaše transakcie z obchodu a množstvo informácií o zariadeniach Apple, ktoré používate. Uistite sa, že je vaše heslo bezpečné, a zadajte čísla a symboly, aby boli silnejšie.

Získajte Apple ID, krok 4
Získajte Apple ID, krok 4

Krok 4. Zadajte bezpečnostnú otázku a svoje narodeniny

Budú použité v prípade, že zabudnete svoje heslo a budete musieť požiadať o nové. Spoločnosť Apple použije tieto informácie na overenie vašej identity pred odoslaním nového hesla.

Získajte Apple ID, krok 5
Získajte Apple ID, krok 5

Krok 5. Zadajte svoje meno a adresu

Spoločnosť Apple potrebuje tieto informácie pre všetky nákupy, ktoré môžete uskutočniť pomocou tohto Apple ID. Vaša poštová adresa im dáva vedieť, kde ľudia používajú ich produkty.

Získajte Apple ID, krok 6
Získajte Apple ID, krok 6

Krok 6. Vyberte, či chcete zrušiť odber e-mailov

Spoločnosť Apple vás automaticky prihlási na odber bulletinov a aktualizácií produktov prostredníctvom e -mailu, ktorý poskytnete. Ak ich nechcete dostávať, zrušte začiarknutie políčok.

Získajte Apple ID, krok 7
Získajte Apple ID, krok 7

Krok 7. Zadajte CAPTCHA

Zadajte znaky, ktoré sú na obrázku. Ak ich nemôžete prečítať, kliknutím na tlačidlo „Skúsiť iný obrázok“získate nový alebo na tlačidlo „Zrakovo postihnutí“ho nahlas prečítate.

Získajte Apple ID, krok 8
Získajte Apple ID, krok 8

Krok 8. Prečítajte si a vyjadrite súhlas s podmienkami

Pred vytvorením svojho ID musíte potvrdiť, že ste si prečítali zmluvné podmienky a zásady ochrany osobných údajov. Ak máte a súhlasíte s nimi, začiarknite políčko. Kliknite na tlačidlo Vytvoriť Apple ID. Dostanete e -mail so žiadosťou o potvrdenie, že ste si vytvorili Apple ID.

Pri vytváraní účtu Apple ID prostredníctvom webovej stránky nebudete musieť zadávať žiadne informácie o fakturácii. Keď sa s ním prihlásite do iTunes, budete však požiadaní o zadanie kreditnej karty a fakturačnej adresy

Metóda 2 z 3: Používanie zariadenia iPhone alebo iPad

Získajte Apple ID, krok 9
Získajte Apple ID, krok 9

Krok 1. Otvorte aplikáciu Nastavenia

Posuňte zobrazenie nadol a vyberte položku iTunes a Obchody s aplikáciami. Ak už je Apple ID prihlásené, klepnite na tlačidlo Odhlásiť sa.

Získajte Apple ID, krok 10
Získajte Apple ID, krok 10

Krok 2. Klepnite na Vytvoriť nové Apple ID

Zobrazí sa výzva na výber obchodu, pre ktorý vytvárate ID. Vyberte obchod vhodný pre vašu polohu. Potvrďte klepnutím na Hotovo a potom na Ďalej.

Získajte Apple ID, krok 11
Získajte Apple ID, krok 11

Krok 3. Prečítajte si zmluvné podmienky

Môžete sa rozhodnúť, že vám ich pošleme aj e -mailom. Vykonajte to zadaním platného e -mailu a klepnutím na položku Odoslať e -mailom. Ak chcete pokračovať, klepnutím na Súhlasím a potom znova Súhlasím potvrďte.

Získajte Apple ID, krok 12
Získajte Apple ID, krok 12

Krok 4. Zadajte svoju e -mailovú adresu

Táto e -mailová adresa sa stane vašim Apple ID. Tento e -mail použijete na prihlásenie sa do služieb Apple, ktoré používajú Apple ID. Nezabudnite si vytvoriť aj silné heslo, pretože vaše Apple ID obsahuje množstvo osobných a finančných informácií.

Budete musieť vytvoriť tri bezpečnostné otázky, ktoré sa použijú v prípade, že zabudnete heslo

Získajte Apple ID, krok 13
Získajte Apple ID, krok 13

Krok 5. Zadajte svoje fakturačné údaje

Vyberte typ kreditnej karty a zadajte príslušné informácie. Budete tiež musieť zadať správnu fakturačnú adresu.

Ak sa posuniete na koniec zoznamu kreditných kariet, môžete vybrať možnosť „Žiadne“a obísť sekciu fakturácie. Kým nezadáte platné fakturačné údaje, nebudete si môcť nič kúpiť

Získajte Apple ID, krok 14
Získajte Apple ID, krok 14

Krok 6. Overte svoj účet

Po vytvorení účtu vám bude odoslaný overovací e -mail na e -mail, ktorý ste označili ako svoje Apple ID. Bude obsahovať odkaz, ktorý musíte navštíviť, aby ste si mohli aktivovať svoj účet. Kliknite na ňu a potom zadajte nové Apple ID a heslo, aby ste ho aktivovali.

Metóda 3 z 3: Používanie iTunes

Získajte Apple ID, krok 15
Získajte Apple ID, krok 15

Krok 1. Otvorte iTunes

Kliknite na ponuku Obchod. V ponuke Obchod vyberte položku Vytvoriť Apple ID. V novom okne, ktoré sa otvorí, kliknite na Pokračovať.

Získajte Apple ID, krok 16
Získajte Apple ID, krok 16

Krok 2. Prečítajte si a vyjadrite súhlas s Podmienkami

Keď si ich prečítate, začiarknite políčko a kliknite na Súhlasím.

Získajte Apple ID, krok 17
Získajte Apple ID, krok 17

Krok 3. Zadajte svoje informácie

Budete musieť zadať e -mailovú adresu, ktorá sa stane vašim Apple ID. Svoje Apple ID budete zadávať vždy, keď sa budete potrebovať prihlásiť do služieb Apple. Budete tiež musieť zadať dobré a silné heslo. Musí mať najmenej 8 znakov a môže obsahovať iba písmená a čísla.

Ak zabudnete heslo, budete tiež musieť vytvoriť bezpečnostnú otázku a dátum narodenia, aby ste overili svoju totožnosť

Získajte Apple ID, krok 18
Získajte Apple ID, krok 18

Krok 4. Rozhodnite sa, či sa chcete odhlásiť z e-mailov od spoločnosti Apple

V spodnej časti formulára sú dve začiarkavacie políčka. Štandardne sú začiarknuté. Ak nechcete dostávať propagačné e -maily a bulletiny od spoločnosti Apple, zrušte začiarknutie políčok.

Získajte Apple ID, krok 19
Získajte Apple ID, krok 19

Krok 5. Zadajte svoje fakturačné údaje

Vyberte príslušný typ karty a zadajte podrobnosti o svojej kreditnej karte a fakturačnú adresu. Ak nechcete k svojmu účtu pripojiť kreditnú kartu, kliknite na možnosť Žiadne. Ak máte v úmysle nakupovať v iTunes alebo App Store, budete musieť zadať informácie o kreditnej karte, ale pri bezplatných položkách ich nepotrebujete.

Získajte Apple ID, krok 20
Získajte Apple ID, krok 20

Krok 6. Overte svoj účet

Kliknite na Hotovo a vytvorte si Apple ID. Dostanete e -mail s odkazom, ktorý overí váš účet. Akonáhle je váš účet overený, môžete sa prihlásiť do akéhokoľvek produktu alebo služby Apple pomocou svojho nového Apple ID.

Získajte finále Apple ID
Získajte finále Apple ID

Krok 7. Hotovo

Tipy

  • Často je užitočné mať vopred pripravené všetky svoje informácie, vrátane informácií o kreditnej karte alebo systéme PayPal.
  • Vytvorenie účtu prostredníctvom webovej stránky Apple nevyžaduje, aby ste zadali spôsob platby, ale pokiaľ to neurobíte, nebudete môcť používať obchod iTunes.

Odporúča: