6 jednoduchých spôsobov, ako získať náhradu od Bumble

Obsah:

6 jednoduchých spôsobov, ako získať náhradu od Bumble
6 jednoduchých spôsobov, ako získať náhradu od Bumble

Video: 6 jednoduchých spôsobov, ako získať náhradu od Bumble

Video: 6 jednoduchých spôsobov, ako získať náhradu od Bumble
Video: YouTube Покупки: отмечайте и продавайте товары из своего магазина 2024, Smieť
Anonim

Ak ste omylom aktualizovali svoj účet Bumble alebo ste zabudli zrušiť predplatné, platba za neho môže byť skutočne frustrujúca, keď službu nechcete. Spoločnosť Bumble bohužiaľ jasne uvádza, že všetky nákupy, ktoré urobíte, sú nevratné. Stále však môžete vyskúšať niekoľko riešení, ktoré vám môžu pomôcť vrátiť peniaze. Tiež vás prevedieme tým, ako nadobro zrušiť predplatné, aby vám v budúcnosti opäť neboli účtované žiadne poplatky!

Kroky

Otázka 1 zo 6: Ponúka Bumble vrátenie peňazí?

  • Získajte náhradu z Bumble, krok 1
    Získajte náhradu z Bumble, krok 1

    Krok 1. Bumble bohužiaľ neposkytuje vrátenie peňazí priamo

    Podľa ich zmluvných podmienok je každý nákup uskutočnený v aplikácii Bumble nevratný, takže nemôžete prostredníctvom nich požiadať o vrátenie peňazí, aj keď urobíte náhodný nákup. Pokúste sa neprepadnúť panike z míňania peňazí v aplikácii hneď, pretože existuje niekoľko ďalších možností, ktoré môžete vyskúšať mimo Bumble.

    Ak žijete v Arizone, Kalifornii, Connecticute, Illinois, Iowe, Minnesote, New Yorku, Severnej Karolíne, Ohiu, Rhode Island alebo Wisconsine, predplatné môžete zrušiť do polnoci tretieho pracovného dňa po dátume predplatného bez akýchkoľvek sankcií alebo povinnosti

    Otázka 2 zo 6: Ako môžem stále získať náhradu?

    Získajte náhradu z Bumble, krok 2
    Získajte náhradu z Bumble, krok 2

    Krok 1. Existuje šanca, že App Store vráti váš nákup

    Ak používate Bumble na iPhone, navštívte stránku https://reportaproblem.apple.com a prihláste sa pomocou svojho Apple ID a hesla. Kliknite na rozbaľovaciu ponuku s názvom „Chcel by som…“a vyberte „Požiadať o vrátenie platby“. Potom vyberte dôvod, pre ktorý chcete vrátiť peniaze, a zo zoznamu nákupov vyberte položku Bumble. Nakoniec kliknite na tlačidlo Odoslať.

    • Ak poplatok stále čaká, nemôžete požiadať o vrátenie peňazí.
    • Obnovenie vrátenia peňazí môže trvať až 30-60 dní.
    Získajte náhradu z Bumble, krok 3
    Získajte náhradu z Bumble, krok 3

    Krok 2. Google Play vám dáva 48 hodín po nákupe požiadať o vrátenie peňazí

    Ak ste práve uskutočnili nákup, stále máte čas na vrátenie peňazí. Navštívte stránku https://support.google.com/googleplay/workflow/9813244?hl=sk a vyberte účet Google, ktorý ste použili na nákup. V zobrazenom zozname nedávnych nákupov vyberte položku Bumble a postupujte podľa pokynov. Keď skončíte, odošlite formulár a počkajte na e -mail alebo upozornenie z Obchodu Play.

    Obvykle sa vám o vrátení peňazí dozvieme do 1 až 4 pracovných dní

    Otázka 3 zo 6: Ako môžem zrušiť predplatné Bumble na iPhone?

  • Získajte náhradu z Bumble, krok 4
    Získajte náhradu z Bumble, krok 4

    Krok 1. Ukončite predplatné v ponuke Médiá a nákupy vo svojich nastaveniach

    Otvorte na svojom iPhone aplikáciu Nastavenia a klepnite na svoje meno v hornej časti obrazovky. V zozname kliknite na možnosť „Médiá a nákupy“a potom klepnite na „Zobraziť účet“. Ak je to potrebné, prihláste sa do svojho Apple ID a klepnite na „Predplatné“. Potom v zozname nájdite Bumble a klepnite na „Zrušiť predplatné“.

    Po zrušení bude váš profil Bumble stále aktívny a výhody uvedeného predplatného Bumble budete mať až do uvedeného dátumu vypršania platnosti

    Otázka 4 zo 6: Ako môžem zrušiť predplatné Bumble v systéme Android?

  • Získajte náhradu z Bumble, krok 5
    Získajte náhradu z Bumble, krok 5

    Krok 1. Nájdite Bumble v nastaveniach predplatného svojho účtu v Obchode Play

    V telefóne otvorte aplikáciu Obchod Google Play a kliknite na ponuku v hornej časti obrazovky. Prejdite na „Účet“a otvorte stránku „Predplatné“, aby ste videli všetko, na čo ste aktuálne prihlásení. Nájdite v zozname Bumble a klepnutím naň zobrazte možnosť „Zrušiť“.

    Váš profil Bumble bude stále aktívny a aplikáciu môžete používať ako obvykle. Ak do dátumu vypršania platnosti vášho predplatného ešte nejaký čas zostáva, budete mať stále prístup k jeho výhodám, kým sa nevyčerpá

    Otázka 5 zo 6: Ruší zrušenie predplatného odstránenie aplikácie alebo môjho profilu Bumble?

  • Získajte náhradu z Bumble, krok 6
    Získajte náhradu z Bumble, krok 6

    Krok 1. Nie, môže vám byť účtovaný poplatok, ak predplatné oficiálne nezrušíte

    Keď aplikáciu odinštalujete, váš účet a predplatné zostanú aktívne. Dokonca ani úplným vymazaním vášho profilu sa nekončí predplatné prostredníctvom vášho obchodu s aplikáciami. Ak sa chcete uistiť, že neplatíte za predplatné, choďte do svojho obchodu s aplikáciami a zrušte predplatné ručne.

    Otázka 6 zo 6: Ako môžem kontaktovať Bumble v prípade problému?

    Získajte náhradu z Bumble, krok 7
    Získajte náhradu z Bumble, krok 7

    Krok 1. Vyplňte kontaktný formulár, aby ste sa k nim dostali e -mailom

    Aj keď Bumble nevracia peniaze, môžete im položiť ďalšie otázky. Formulár nájdete v aplikácii pomocou tlačidla „Kontakt a časté otázky“alebo ho môžete vyplniť online. V zozname vyberte typ otázky, ktorú máte, a do zodpovedajúcich textových polí zadajte svoje meno a e -mailovú adresu. Pred pokračovaním vyberte režim Bumble a platformu, ktoré používate. Potom napíšte svoj problém s čo najpresnejším popisom. Odošlite svoju správu a sledujte odpoveď na svoj e -mail.

    • K kontaktnému formuláru sa dostanete tu:
    • Odpovede na mnohé bežné problémy nájdete v častých otázkach tu:
    Získajte náhradu z Bumble, krok 8
    Získajte náhradu z Bumble, krok 8

    Krok 2. Skúste položiť otázky prostredníctvom účtu Bumble Support Twitter

    Ak máte problém, skúste napísať tweet na účet @BumbleSupport. Zahrňte ich držadlo a pokúste sa čo najpodrobnejšie popísať váš problém. Pošlite svoj tweet a čakajte na odpoveď od nich. Môžu vám nechať priamo účet DM alebo vám odpovedať s ďalšími informáciami, ktoré vám pomôžu.

    • Účet podpory nájdete tu:
    • Bumble Support reaguje od pondelka do štvrtka od 9:00 do 20:00 CST a od piatku do nedele od 10:00 do 18:00.
    • Podpora tweetovania na Bumble nezaručuje vrátenie peňazí, ale aspoň sa budete môcť porozprávať so skutočným zástupcom.

    Varovania

    • Bumble nemá telefónne číslo, na ktoré by ste sa mohli obrátiť, takže každé, čo nájdete online, môže byť potenciálne spam.
    • Požiadanie o vrátenie peňazí nie vždy zaručuje, že ho dostanete. Ak ho nemôžete získať, zrušte všetky odbery skôr, ako sa znova zaúčtujú.
  • Odporúča: