Ako zaradiť iPhone do tichého režimu: 11 krokov (s obrázkami)

Obsah:

Ako zaradiť iPhone do tichého režimu: 11 krokov (s obrázkami)
Ako zaradiť iPhone do tichého režimu: 11 krokov (s obrázkami)

Video: Ako zaradiť iPhone do tichého režimu: 11 krokov (s obrázkami)

Video: Ako zaradiť iPhone do tichého režimu: 11 krokov (s obrázkami)
Video: Настя и Арбуз со сказочной историей для детей 2024, Apríl
Anonim

Ak chcete stlmiť zvuky, vibrácie a svetlá prichádzajúce z vášho iPhone, aktivujte režim „Tichý“alebo „Nerušiť“. Tichý režim sa namiesto zvukov rýchlo prepne na vibrácie, zatiaľ čo funkcia „Nerušiť“dočasne zablokuje, aby sa k vám dostali všetky prerušenia (vrátane vibrácií a svetiel). Uistite sa, že upravíte a prispôsobíte nastavenia každého z nich, aby ste zo svojho iPhone dostali presne to, čo chcete!

Kroky

Metóda 1 z 2: Použitie tichého režimu

Upravte hlasitosť budíka na zariadení iPhone Krok 3
Upravte hlasitosť budíka na zariadení iPhone Krok 3

Krok 1. Pochopte, čo je to tichý režim

Tichý režim iPhonu vypne zvuk telefónu pri hovoroch a upozorneniach a namiesto toho vibruje. Tichý režim je rýchly a pohodlný spôsob (väčšinou) stíšenia telefónu.

Poznámka: budík nastavený prostredníctvom aplikácie Hodiny pre iPhone bude ignorovať tichý režim a spustí sa v určený čas. Budíky nastavené s inými aplikáciami nemusia

Dajte iPhone na tichý krok 2
Dajte iPhone na tichý krok 2

Krok 2. Otočte prepínač Silent/Ring

Tento prepínač (tiež nazývaný vypínač „Stlmiť“) je umiestnený v ľavej hornej časti telefónu. Prepnutím prepínača „nadol“(do ticha) telefón vibruje a pod samotným prepínačom sa zobrazí oranžový pruh.

  • Poloha prepínača „hore“znamená, že zvuky telefónu sú „zapnuté“
  • Ak prejdete do tichého režimu, keď je zapnutý displej vášho iPhone, zobrazí sa na vašej obrazovke upozornenie „Tiché zvonenie“.
Zapnite iPhone v tichom kroku 3
Zapnite iPhone v tichom kroku 3

Krok 3. Upravte svoje nastavenia „Zvuky“, aby telefón vibroval

Aby bol váš telefón skutočne tichý, môžete v tichom režime zastaviť vibrovanie v časti Nastavenia> Zvuky. Nájdite prepínač „Vibrovať pri tichom“a zmeňte ho na biely (vypnutý).

Toto nastavenie nezabráni rozsvieteniu obrazovky, keď prichádzajú oznámenia alebo hovory

Dajte iPhone na tichý krok 4
Dajte iPhone na tichý krok 4

Krok 4. Stíšte kliknutia na klávesnici

Ak stále počujete zvuk klávesov klávesnice, môžete ich stlmiť v časti „Nastavenia“> „Zvuky“. Posuňte prepínač vedľa položky „Kliknutia na klávesnici“zo zelenej (zapnutej) na bielu (vypnutú).

Dajte iPhone na tichý krok 5
Dajte iPhone na tichý krok 5

Krok 5. Vypnite „Zvuky zámku“

Váš telefón vydáva zvuk, keď sa vypne, bez ohľadu na to, či je v tichom režime alebo nie. Ak chcete tento zvuk vypnúť, prejdite na „Nastavenia“> „Zvuky“a v spodnej časti ponuky nájdite položku „Zamknúť zvuky“. Presunutím prepínača zo zeleného (zapnuté) do bieleho (vypnutého) vypnete všetky zvuky zámku.

Metóda 2 z 2: Použitie režimu Nerušiť

Zapnite iPhone v tichom kroku 6
Zapnite iPhone v tichom kroku 6

Krok 1. Pochopte, čo je režim „nerušiť“

Režim „Nerušiť“v zariadení iPhone dočasne zablokuje všetky zvuky, vibrácie a svetlá, aby ste mohli nič rozptyľovať. Keď je váš iPhone v tomto režime, bude prijímať hovory a správy ako obvykle, ale nebude vibrovať, zvoniť ani svietiť.

  • Poznámka: Budíky nastavené v aplikácii Hodiny pre iPhone budú aj naďalej znieť ako obvykle, keď je váš telefón v režime „nerušiť“.
  • Mnoho ľudí umiestňuje svoje telefóny do tohto režimu cez noc, aby ich nezobudili nechcené vibrácie, zvonenia alebo svetlá z ich telefónov.
Vložte iPhone do tichého kroku 7
Vložte iPhone do tichého kroku 7

Krok 2. Potiahnite prstom nahor zo spodnej časti obrazovky

Tým sa zobrazí ovládací panel iPhone.

Zapnite iPhone v tichom kroku 8
Zapnite iPhone v tichom kroku 8

Krok 3. Klepnite na tlačidlo „polmesiaca“

Toto tlačidlo umiestnené v hornej časti ovládacieho panela aktivuje režim „Nerušiť“. Ak je tlačidlo biele, je zapnuté „Nerušiť“. Ak chcete vypnúť režim „Nerušiť“, znova klepnite na tlačidlo (späť na sivé).

  • Prístup k režimu „Nerušiť“môžete tiež otvoriť v časti Nastavenia> Nerušiť. Zmeniť na prepínač vedľa položky „Ručne“z bielej na zelenú.
  • Ovládací panel má ďalšiu podobnú ikonu, ktorá zobrazuje polmesiac vo vnútri slnka. Toto tlačidlo aktivuje funkciu s názvom NightShift.
Zapnite iPhone v tichom kroku 9
Zapnite iPhone v tichom kroku 9

Krok 4. Vstupte a vystupujte z tohto režimu v nastavených časoch každý deň

Ak je režim „Nerušiť“funkciou, ktorú používate každý deň, môžete naprogramovať svoj iPhone tak, aby automaticky vstúpil a opustil tento režim v konkrétnych denných dobách. Vyberte položku Nastavenia> Nerušiť. Presuňte prepínač vedľa položky „Naplánované“z bielej na zelenú a potom ručne nastavte časy „Od“a „Do“.

Môžete napríklad chcieť zadať svoj bežný pracovný čas (9:00 - 17:00), aby ste sa pri práci nerušili

Vložte iPhone do tichého kroku 10
Vložte iPhone do tichého kroku 10

Krok 5. Povolenie určitých telefónnych čísel, aby vás prerušovali v režime „nerušiť“

V predvolenom nastavení umožňuje „Nerušiť“kontaktom, ktoré ste označili ako „Obľúbené“, aby vás prešli a vyrušovali vás. Tieto nastavenia môžete prispôsobiť v časti Nastavenia> Nerušiť> Povoliť hovory od.

Kliknite na položku „Všetci“, „Nikto“, „Obľúbené“alebo „Všetky kontakty“

Zapnite iPhone v tichom kroku 11
Zapnite iPhone v tichom kroku 11

Krok 6. Nechajte prejsť opakované hovory

Štandardne je „Nerušiť“nastavené tak, aby umožňovalo uskutočnenie hovoru, ak príde od tej istej osoby do 3 minútového okna. Toto nastavenie je navrhnuté s ohľadom na núdzové situácie, ale je možné ho vypnúť.

  • Vyberte položku Nastavenia> Nerušiť.
  • Nájdite prepínač vedľa položky „Opakované hovory“. Ponechajte zelenú, aby bol tento režim povolený, alebo prepnite na bielu, aby ste túto možnosť vypli.

Odporúča: